Image Thumbnail

YllaDent az ultrahangos fogkefe

Az YllaDent valószínűleg a világ leggyorsabb és leghatékonyabb szájápolását biztosítja.
Az YllaDent ultrahangos fogtisztító a tudomány jelenlegi állása szerint a szájhigiénia területén alkalmazott legaktuálisabb technológiának felel meg. Hatékony megelőzést és kímélő fogfehérítést jelent, teljesen dörzsölésmentesen.
Speciális chip állítja elő a kefében a lágy ultrahangot, mely teljesen más, mint a kemény ultrahang – nem érezhető.

Az Ylladent a nyélbe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generál ultrahangot. Ez a chip több millió ultrahang-impulzust (levegőrezgést) gerjeszt percenként és ezeket a szájüregbe továbbítja. A speciálisan kifejlesztett mikrobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását.

Az YllaDent az ultrahangos fogkefe

  • Ott is tisztít, ahova más fogkefe sörtéi nem érnek el – a legkisebb fogközökben és résekben
  • Az ultrahang behatol a szövetekbe – tisztít a fogtasakokban is
  • Nem szükséges dörzsölni a fogakat, nincs rotáció, nincs dörzsölés = nem károsítja a fogzománcot
  • Hatékony a fogkő és a gyulladások ellen - antibakteriális hatás

Post Thumbnail
Post Thumbnail

YllaLife

Post Thumbnail

Fényterápia

A fény hiánya betegségekhez és/vagy depresszióhoz vezethet. A Polarisol termékekkel napjaink leginnovatívabb fényforrásával rendelkezünk. A polarizált fénnyel nemcsak általános közérzeted javul, segít a bőrpoblémákon, a sebgyógyulásban és más mindennapos egészségügyi problémákon is.

Post Thumbnail

Képzések

Az életben mindig több döntést kell meghoznunk, mint amennyit szeretnénk. Az ember sokszor nem akar döntést hozni, mert túl nagy a félelem egy hibás döntéstől. Ez sok személyes kérdés megválaszolatlanul maradásához vezethet. Képzési programunkkal segítünk, hogy jobban kezeld életed.

Post Thumbnail

REHABILITÁCIÓ

Sokan küzdenek alvászavarral. Az emberek gyakran gyógyszert szednek, hogy jobban tudjanak aludni. Végre van egy olyan technológia, amely gyógyszerek nélkül javítja az alvás minőségét!

Post Thumbnail

Sportruházat

Az érzés, a saját életstílus megtapasztalása és átélése fontos. Partnereink és ügyfeleink csatlakozhatnak az Ylla életstílus gondolataihoz és kiváló minőségű sportruházati termékeket is vásárolhatnak.

Megvásárolom az YllaDent ultrahangos fogkefét

YllaDent