Ultrahangos fogkefék tesztje

YllaDent Valamennyi ismert ultrahangos fogkefénél az ultrahang intenzitásának (I) közvetlen összehasonlításában az YllaDent minden konkurrenciát megelőz a maga átlagos 20 mW/cm² ultrahang intenzitásával (I). Példa: Összehasonlítva más készülékekkel (csak a legmagasabb értékeket nézve) a PTB (Szövetségi Technológiai Intézet - Braunschweig) mérései szerint több százszor jobb értéket ad az YllaDent (=több százszor nagyobb ultrahang intenzitás):

Ylla-Dent - 20 mW/cm2
pl. egy másik típus - 0,04 mW/cm2.

Következtetés: Az ultrahang intenzitása közvetlen hatással van a tisztítási teljesítményre és a mélységhatásra. Minél magasabb az ultrahang intenzitása, annál gyorsabb és jobb a tisztítás illetve a mélységhatás.
Az ultrahanghullámok lágy levegőrezgések, melyek nem érezhetőek és nem hallhatók.

Hogy történt a mérés?

YllaDent

Hatósugár

Az ultrahang-piezo-chip hatósugara Az YllaDent esetében a piezo nagyon széles hatósugárral rendelkezik („széles mező hatás“). A hatósugár messze túlmegy a tulajdonképpeni sörték területén (3-szor szélesebb, mint a sörték és ellipszis-szerű formában, három dimenzióban sugározza az ultrahangot, amelynek így a hatósugara kb. 65-70 mm.
Valamennyi más, vizsgált terméknél ezzel szemben az ultrahang hatósugara sík és területileg is sokkal szűkebb, pusztán a sörték területére korlátozódik és ehhez járul még a nagyon ALACSONY ultrahang intenzitás is.

Tegyen egészségéért - YllaDent!

Megvásárolom az YllaDent ultrahangos fogkefét

YllaDent