YllaDent

YllaDent az ultrahangos fogkefe hatásmechanizmusa

A fogbetegségek, vagy akár a parodontitis, az első számú népbetegség, jelentős befolyással bírnak az ember egészségi állapotára. Fogorvosok és tudósok évi legalább egyszeri professzionális fogtisztítást javasolnak, amit fogorvosi rendelőkben asszisztensek vagy dentálhigiénikusok végeznek el.

Rendszeres használattal vegyi anyagok használata nélkül visszanyerheti fogainak eredeti színét.

Ezért is különösen jelentős az YllaDent, mivel az ultrahang antibakteriális hatása révén szinte terápiás szájhigiéniát képes biztosítani - otthona kényelmében! Nemcsak érezhetően tisztábbak lesznek fogaink, hanem a "kezelés" segíthet a fogágy és foggyökerek gyulladásának megelőzésében is. Az ultrahang zseniális, ugyanakkor nagyon egyszerű, hiszen "csak" levegőrezgés.

Az YllaDent lágy ultrahanggal működik és fókuszáltan egy speciális módszerrel egyenletesen tudja továbbítani az ultrahanghullámokat.

Az ultrahangos technológiát egy speciális fejlesztésű közeg (gél) támogatja, mely jelentősen növeli az ultrahang hatékonyságát. Az Ylla fogtisztító gél RDA-értéke 0, ezért ideális a fogzománc védelmére az ultrahanggal együtt, ami dörzsölés nélkül tisztít.

Az ultrahanghullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, a fogszabályzóknál és az implantátumoknál is.

A fogkrém és a nyál továbbítja az emberi fül számára nem hallható ultrahangos rezgéseket a fogakra, ínyre, a szájpadlásra, a nyelvre sőt mélyen a fogínybe is. Az ultrahang hatására mikrobuborékok milliói képződnek, melyek apró méretük miatt eljutnak a legkisebb résekbe is, ott „berobbannak”, ezáltal eltávolítják a szennyeződéseket, az ételmaradékot, fogkövet, lepedéket, baktériumokat. Az ultrahangos rezgés továbbítja aztán a szennyeződéseket kifelé.

Infrahang Hallható hang Ultrahang
0 Hz 20 Hz 20.000 Hz ca. 1.000.000 Hz - YllaDent  

Megvásárolom az YllaDent ultrahangos fogkefét

YllaDent